Piața futaiului și dihotomia pizdar-curvă

La șto • de Criticul luni, 14 noiembrie 2011, 17:50

Aseară am luat parte din nou la o discuţie care pare a fi din ce în ce mai comună în ultima vreme: de ce o femeie care face sex cu mulţi tipi este dispreţuită şi numită curvă, panaramă sau ștoarfă, dar un bărbat care face sex cu multe femei este admirat și numit Don Juan, armăsar sau mai pitorescul pizdar? Ca de obicei, nu mi-a venit să cred că răspunsul nu le era clar tuturor celor prezenţi, însă bănuiesc că nu toată lumea a fost atentă în liceu la ora de economie, aşa că am să fac un serviciu public şi am să mai explic aici încă o dată.

Manual Economie Clasa XI

Cartea care te va învăța mai multe despre sex decât Kamasutra

Fiind prin natura ei o piaţă liberă, piaţa futaiului se supune legii cererii şi ofertei. Pe măsură ce oferta creşte în raport cu cererea, preţul pe unitate scade; şi reciproc: pe măsură ce oferta scade în raport cu cererea, preţul pe unitate creşte. Or, pe această piaţă, cererea de pizdă tinde spre infinit, pe când cererea de pulă este constantă și aproape perfect satisfacută. Astfel, pizda este la mare căutare, pe când pula e aproape moca.

Dacă îmi permiteți o analogie, pizda e maşină nemţească pe când pula e un bibelou din porțelan fabricat în China. Asta înseamnă că nu-i mare virtute dacă reuşeşti să vinzi pizdă. Oricine poate să dea un Porsche pe un pescar chinez. În schimb, numai un negustor iscusit reuşeşte tranzacţia inversă.

Cu alte cuvinte, dacă eşti femeie, este foarte uşor să faci sex cu oricâţi tipi vrei. Nu trebuie decât să nu fii prea nasoală. Oricărei femei care arată cel puţin normal i se oferă pulă în continuu – tot ce trebuie să facă e să o apuce, după cum sugerează sintagma latină Carpe penis.

Bărbaţilor în schimb nu li se oferă sex aproape niciodată, în afara circumstanţelor excepţionale în care sunt foarte faimoşi, foarte bogaţi sau foarte arătoşi, caz în care pula lor se încadrează într-o categorie aparte şi devine brusc foarte valoroasă. Însă aceste cazuri sunt anomalii. Un bărbat „normal” nu beneficiază de acest privilegiu şi este nevoit să muncească din greu pentru sex.

Dar observați ironia?

Femeile care se fut mult și ușor sunt privite prost tocmai pentru că majoritatea femeilor sunt chitroase cu sexul. Dacă oferta de pizdă s-ar ridica la nivelul cererii, atunci nu ar mai fi greu să faci sex nici ca bărbat, nici ca femeie. În acest mod, toți bărbații care sunt acum pizdari și toate femeile care sunt curve ar sta pe picior de egalitate, iar cuvintele în sine nu ar mai fi asociate cu nicio judecată de valoare.

Concluzia se trage singură. Singurul motiv pentru care curvele sunt curve și pizdarii pizdari este că femeile nu sunt, în general, destul de curve.

NB. Acest articol se află în categoria la şto. Celor care se iau prea în serios şi simt nevoia să-mi lase comentarii înfocate la articole din această categorie, le prescriu această pastilă. Şi nişte simţ al umorului.