Ce vor femeile? – Episodul 2

Pe bune, ro • de Criticul 13/04/2011

Axiomă: O femeie are două personalităţi distincte. Fiecare dintre aceste personalităţi are nevoie de câte un bărbat diferit. În funcţie de genul de bărbat cu care interacţionează, femeia afişează o personalitate sau pe cealaltă.

tot »

Cum să fii perfect! (ghid practic)

La șto, ro • de Criticul 08/04/2011

Ascult-o pe mama. Fii cuminte. Mergi la grădiniţă. Ascult-o pe doamna educatoare. Mergi la şcoală, mergi la liceu, ia note bune. Învaţă pentru bac, învaţă pentru admitere, intră la o facultate bună. Mergi la cursuri, toceşte din greu, ia-ţi licenţa cu 10. Fă un master sau două. Caută-ţi de lucru într-un domeniu cât mai steril şi vag (adică de viitor) într-o firmă cât mai mare, unde piramida în vârful căreia aspiri să ajungi este cât mai bine definită. Mergi la muncă. Fă bani. Sapă-ţi colegii şi linge-ţi superiorii în cur până eşti promovat. Repetă pasul anterior. tot »

Ziua Națională „Fute o Nasoală”

La șto, ro • de Criticul 04/03/2011

De mici suntem învăţaţi de către părinţi şi profesori să fim generoşi cu semenii, însă pierdem din vedere importanţa mărinimiei pe măsură ce trece timpul, şi devenim tot mai egoişti. Eu unul, însă, mi-am propus ca în acest an să redevin fiul milos şi dăruitor pe care şi-l dorea mama, şi în acest scop am gândit o serie de acţiuni filantropice despre care am să vorbesc şi aici. Astăzi am să v-o prezint pe cea mai importantă dintre acestea, şi mă voi adresa în special bărbaţilor. tot »

Apologia Manelei

Pe bune, ro • de Criticul 29/01/2011

Dacă te iei după ce spune lumea, nimeni nu ascultă manele. Până şi cocalarii susţin cu fervoare că urăsc manelele. A ajuns snobismul până în ghetou. Orice pseudointelectual cu două clase în plus faţă de tren se consideră prea erudit şi distins ca să asculte manele. De parcă fix manelele îl ţin la distanţă de înalta societate, nu faptul că nu ştie să numere decât pe degete. Dar un căcat în frac şi papion tot la fel de tare pute, iar un cocalar care merge la operă de ochii lumii, tot cocalar este.

tot »

Ce vor femeile? – Episodul 1

Pe bune, ro • de Criticul 14/01/2011

Dragii mei, vă invit să participaţi alături de mine la o călătorie ideatică de-a lungul veacurilor, ce are ca unic scop găsirea unui răspuns final şi hotărât la întrebarea: „Ce vor femeile?tot »

Inițiativă și prostie – să facem boicot la pompă!

Pe bune, ro • de Criticul 07/01/2011

Multe mesaje idioate circulă pe Messenger şi tot timpul există o grămadă de tâmpiţi care le dau mai departe la toată lista. De la aparent inofensivele urări de bine şi/sau binecuvântări care însă devin blesteme dacă nu le dai mai departe la cel puţin X prieteni, trecând prin „mi-am pierdut pisica în zona bordelului din Obosiții de Jos” până la mesajele absolut idioate cum sunt cele care te asigură că pentru fiecare prieten pe care-l fuţi la cap cu mesajul respectiv, Bill Gates donează câte un dolar către fundaţia Dobitocii Creduli Sug Multă Pulă. (o cauză nobilă, de altfel) tot »

Majoratul cu mamă şi panaramă

Autobiografice, ro • de Criticul 21/12/2010

Criticul merge la un majorat. Se îmbată. Se face de căcat. O cucereşte pe mama sărbătoritei. Este jucat de o gagică şmecheră.

Câteodată mă apucă nostalgia şi-mi amintesc diferite întâmplări din prima tinereţe. E mişto când ai 18 ani. Devii brusc mult mai liber, ceea ce-ţi dă mai multă încredere în tine. Poţi să duci mai mult la băutură. Te plac mai multe fete, că de-acu cică eşti matur. În plus, începe să se simtă euforia sfârşitului de liceu, lucru care se vede din plin la chefuri, şi mai ales la majorate. tot »

Pentru cine e mai plăcut sexul?

Pe bune, ro • de Criticul 15/12/2010

Întrebare din partea unei cititoare:

„Pentru cine este mai plăcut sexul – pentru bărbat sau pentru femeie?”

Într-adevăr, o dispută veche de când lumea. Nu-i problemă, vă luminează Criticul îndată. tot »