Pizdoaca

La șto, ro • de Criticul luni, 29 noiembrie 2010, 16:22

Credeam că nimic nu mă enervează mai tare decât prostia. M-am înşelat. Ceea ce mă enervează cel mai tare este combinaţia fatală dintre prostie şi o încredere fermă în propriile calităţi, atunci când acestea din urmă lipsesc cu desăvârşire. De una singură, prostia este inofensivă; însă alături de aroganţă, devine periculoasă. Spunea o vorbă din popor: „Prostul nu e prost destul, până nu e şi fudul.” Epitomul fantasticului duo prostie-înfumurare îl reprezintă pizdoaca.

Ce este pizdoaca? Cea mai simplă definiţie este prin gen proxim şi diferenţă specifică: pizdoaca este noua generaţie de pițipoancă. Cum ar veni, o pițipoancă la puterea a doua. Este „homo novus” al României contemporane. Dacă pițipoanca se definea prin prost gust, pizdoaca se defineşte prin vulagritate. Unde pițipoanca era înfumurată, pizdoaca este megalomană. Dacă pițipoanca era proastă, pizdoaca se poate lăuda cu o retardare mentală diagnosticabilă clinic. Monica Columbeanu? Pițipoancă. Elena Băsescu – Pițipoancă. Simona Senzual – Pizdoacă. Nikita – Pizdoacă. Pentru ca să fie totul clar, graficul de mai jos ilustrează nivelul intelectual al pizdoacei raportat la cel al pițipoancei.

Nivelul intelectual al Pizdoacei

Deoarece sunt un om mărinimos şi îmi place să ajut pe toată lumea, am redactat o scrisoare deschisă adresată tuturor pizdoacelor, în încercarea de a le arăta, printr-o serie de argumente bine punctate, că nu sunt perle rare din adâncuri, ci mai degrabă fire de nisip zburate de vânt într-o balegă de vacă bolnavă de hepatită.

Dragă Pizdoacă,

Îţi scriu aceste rânduri deoarece simt că este nevoie să clarificăm nişte chestiuni numite în limbaj popular „de bun simţ” pe care, deşi restul lumii le ştie, totuşi am impresia că ţie îţi scapă, sau că nu le înţelegi pe deplin. Aşadar, cu scopul de a rectifica odată şi pentru totdeauna această problemă, îţi adresez această scrisoare informativă.

1. Da! Și căcatul tău pute! S-ar putea să te surprindă acest fapt, însă mirosul neplăcut pe care îl simţi atunci când mergi la budă provine din propriile tale excremente. Corolar: băşinile tale nu sunt „simpatice”, după cum îţi place să crezi; ele put la fel de tare ca ale oricui. Ba chiar mai tare, dacă mănânci numai salată, ca să-ţi menţii forma cu care ai câştigat concursul Miss Anorexia anul trecut.

2. Ştiu că ai iluzii cum că vei schimba lumea deîndată ce vei găsi un mafiot cu bani care să-ţi asigure o pâine, un merțan şi o viloacă, dar uită-te la Paris Hilton: chiar şi pentru regina panaramelor, cea mai mare realizare a vieţii ei a fost un videoclip prost. (porno tape-ul nu se pune) Ca atare, şansele ca în decursul vieţii tale să descoperi un leac pentru cancer, să pui capăt foametei în Africa, să fii prima femeie pe Marte sau să faci orice altceva cu adevărat important pentru omenire sunt atât de mici, încât numărul de zerouri de după virgulă nu ar încăpea pe această pagină.

3. Anticipând întrebarea, trebuie să îți spun că motivul pentru care ai impresia că eşti deosebită şi inteligentă provine din atenţia pe care ţi-o acordă bărbaţii. Aici însă, cazi victimă unei erori de logică – crezi că bărbaţii îţi acordă atenţie datorită calităților tale, când de fapt ei îţi acordă atenţie în ciuda numeroaselor defecte. Să îţi explic. Bărbaţii, în marea lor majoritate, sunt superficiali şi ar fute cam orice femeie împlineşte următoarele criterii:

  • are dinţi în gură
  • nu pute (prea tare)
  • e vie (sau cel puţin încă mai e caldă)

Astfel, pentru simplul fapt că arăţi ca o panaramă şi pari uşor de agăţat şi futut (ceea ce probabil că şi eşti) bărbaţii te vor băga în seamă şi vor părea să fie atenţi la tot ceea ce ai de spus. Tu le vei înşira nişte convingeri de-ale tale idioate, formulate pe baza unui interviu cu un manelist de pe OTV, iar ei vor pretinde că te ascultă şi că sunt interesaţi de ceea ce ai tu de spus, în timp ce în sinea lor se vor întreba dacă la noapte o vei lua sau nu şi în cur.

În concluzie, sper că te-am convins că încrederea pe care o ai în tine este nefondată în realitate și că aspirațiile tale se vor transforma, pe măsură ce îmbătrânești și te nasolești, în dezamăgiri. Pentru a evita acest rezultat neplăcut, îți sugerez să renunți la imaginea magnifică pe care o ai despre tine și, dacă planul de a te mărita cu vreun Irinel eșuează, să începi să te prostituezi. Este o meserie cinstită și bănoasă, extrem de utilă societății, care în plus are avantajul de a-ți permite să porți în fiecare zi hainele tale preferate.