Ziua Națională „Fute o Nasoală”

La șto, ro • de Criticul vineri, 4 martie 2011, 21:37

De mici suntem învăţaţi de către părinţi şi profesori să fim generoşi cu semenii, însă pierdem din vedere importanţa mărinimiei pe măsură ce trece timpul, şi devenim tot mai egoişti. Eu unul, însă, mi-am propus ca în acest an să redevin fiul milos şi dăruitor pe care şi-l dorea mama, şi în acest scop am gândit o serie de acţiuni filantropice despre care am să vorbesc şi aici. Astăzi am să v-o prezint pe cea mai importantă dintre acestea, şi mă voi adresa în special bărbaţilor.

Fute o Nasoală!

Dragii mei, dacă iubiţi femeile cel puţin la fel de mult ca şi mine, veţi fi de acord că există câteva frumuseţi deosebite care totuşi nu reuşesc să aprindă focul pasiunii în sufletele noastre – de obicei din cauză că sunt proaste, enervante, încrezute; sau pur şi simplu pentru că au acea privire în care nu le poţi citi decât ceafa.

La fel de sigur sunt că aţi cunoscut de-a lungul anilor cel puţin una-două femei, grăsane sau urâte, de care totuşi v-aţi simţit atraşi fără să vă puteţi da seama de ce. Recunosc că mi s-a întâmplat şi mie de câteva ori. Credeam că-s singurul care păţesc aşa, dar după ce am întrebat în stânga şi-n dreapta, am aflat că-i răspândită treaba şi m-am liniştit.

Nasoala Grasă

Și ea are nevoie de dragoste!

Totuşi, am rămas pe gânduri. Pe de-o parte, nu dă bine să fii văzut pe stradă cu o nasoală: îţi cam pierzi credibilitatea faţă de bunoace. Pe de altă parte, e mai bine să ţi-o tragi cu o nasoală de care chiar îţi place decât cu o bunoacă tută. Soluţia evidentă este să arzi numai bunoace de calitate. Dar în acest caz, admiţi că societatea a reuşit să-şi impună superficialitatea în faţa propriilor tale valori şi, în acelaşi timp, laşi să stea pe bară nişte femei care, dacă n-ar fi sclembe, ar merita pulă din plin.

Aşadar, dragii mei, haideţi ca măcar o dată pe an să ne deschidem sufletele şi şliţurile către aceste femei, care nu privesc apropierea primăverii cu nerăbdare şi fluturi în stomac, ci cu ciudă şi ranchiună.

Scoabă sau potoapă, scândură sau vacă, pocită sau schiloadă, nasoala rămâne totuşi femeie, şi îşi doreşte la fel de mult să fie apreciată, iubită şi nu în ultimul rând, futută puternic. Vă întreb, aşadar, nu putem oare să ne sacrificăm timp de o zi pentru a aduce un zâmbet pe faţa acestor sărmane epave?

Haideţi că măcar o zi din an să ignorăm standardele superficiale după care judecăm femeile şi să le-nghesuim şi pe nasoale. Să le oferim o atingere, o sărutare, o mângâiere, un sex grosolan său… ce vă ţine inima!

NB. Pentru utilizatorii Facebook, am creat următoarea insignă pentru poza de profil, prin care vă puteţi exprima susţinerea pentru această cauză! Clic aici: