Rămâi prost!

La șto • de Criticul 23/04/2016

Cercetătorii britanici au descoperit că prostia este contagioasă.

„Se ştia de mult că neghiobia este o patologie des întâlnită în rândul oamenilor, dar nimeni nu credea că se ia. Totuşi în urma ultimelor experimente, am reuşit să demonstrăm că ea se poate transmite digital, mai exact prin intermediul Facebook-ului,” relatează pentru Franz Press omul de ştiinţă David McGullible, având în spate un perete plin de diplome care îi atestă credibilitatea. tot »

Un nou reality show

La șto • de Criticul 04/11/2014

Am o idee pentru un reality show. E un fel de Războiul depozitelor, dar mai ilegal. Întâi, se instalează câteva camere ascunse într-un atelier de multiplicat chei. Lăcătuşul e complice şi face câte o copie în plus după fiecare cheie, fără ca clientul să-şi dea seama. Apoi, când să plătească, clientului i se oferă o reducere de 50% dacă se înscrie în programul de fidelitate. Pentru asta trebuie să completeze un formular unde i se cere printre alte informaţii şi adresa. Unii vor fi sceptici dar cei mai mulţi o să-l completeze, pentru că e 50% reducere. tot »

5 motive pentru care să-ţi iei o pisică în loc să faci copii

La șto • de Criticul 10/03/2014

Începusem prin a scrie un paragraf lung despre decizia de a face sau nu copii, dar era pe lângă scopul acestui articol, deci mă-sa, poate o să scriu altul la Pe Bune. Aici am să vă zic doar de ce o pisică e mai mişto decât un plod. tot »

Roșia Montană și Soluția Maidaneză

La șto • de Criticul 09/09/2013

Tocmai mi-a căcat mintea cea mai bengoasă idee de la prezervativ încoace. Este vorba despre un plan de acțiune care va rezolva, într-un singur pas simplu, două probleme de actualitate care continuă să dezbine prietenii pe feisbucul românesc precum drujba țeasta de viezure. tot »

Legile Dinamicii Coaielor (II)

La șto • de Criticul 19/05/2012

În articolul precedent am vorbit despre Legea Conservării Coaielor, iar în acest al doilea articol din serie, vom discuta celelalte trei Legi Fundamentale.

Legea Entropiei Coaielor
„Orice relaţie este caracterizată de un transfer continuu de Coaie între cei doi parteneri.”

tot »

Legile dinamicii Coaielor (I)

La șto • de Criticul 26/03/2012

Unora le place să se gândească la o relaţie ca fiind un parteneriat pe termen lung bazat pe dragoste, înţelegere, compromis, interese comune şi respect reciproc, între două persoane care se iubesc şi hotărăsc să îşi trăiască vieţile împreună. Asta până când într-o zi îşi prind iubita sau iubitul în pat cu un turc gras cu inel în pulă, respectiv o prostituată din Cernobâl cu 3 ţâţe şi câteva sortimente de boli venerice, moment în care idealismul li se năruie ca un castel de nisip pe care se pişă un câine epileptic. tot »

Cum să te lași de fumat

La șto • de Criticul 10/02/2012

Omul învață imitându-i pe alţii. Fiecare dintre noi este o veritabilă maşină de imitat. Orice vezi în jurul tău, tinzi să imiţi (fie că îţi dai seamă sau nu) şi asta mai ales când ești tânăr.

tot »

Cum să agăţi

La șto • de Criticul 21/12/2011

Poate părea ciudat acum, însă înainte să ajung bogat şi faimos, eram un tip ca oricare altul. Frumos nu-s, hainele nu crapă pe mine când flexez braţul şi – mare surpriză – nici sensibil sau romantic din cale-afară nu prea sunt. În acea perioadă din viaţa mea când femeile încă nu mi se-nghesuiau la uşă să le semnez pe buci, să-i zicem evul mediu, am fost nevoit să recurg la diverse şiretlicuri ca să pot răzbate. Foarte utile în acest sens s-au dovedit cunoştinţele mele în materie de vânzări. Dar acum că întorc ţâţe cu lopata, nu mai am nevoie de aceste tehnici; şi pentru că sunt atât de mărinimos, am să le împart cu voi.

tot »